Вести 

ЗДРАВА ХРАНА-ПРАВИЛНА ИСХРАНА

У циљу реализације програма здравствене превенције, организовано је предавање за ученике од 1. до 7. разреда на тему “Здрава храна- правилна исхрана”. Предавање о здрављу, начину исхране, добрим и лошим намирницама је одржала Данијела Глишевић, родитељка ученица наше школе и нутрициониста по образовању.Након презентације и предавања ученици су имали прилику да поставе питања и разговарају о овој теми са стручним лицем.

Прочитај више
Вести 

АНКЕТА КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ

Канцеларија за младе Пријепоље спровела је анкету међу ученицима осмог разреда наше школе. Циљ анкете је био испитивање потреба и положаја младих на локалу како би се приступило изради стратегије унапређивања положаја младих општине Пријепоље за период 2024-2029. године

Прочитај више
Вести 

ИЗВОЂЕЊЕ “ЈЕЖЕВЕ КУЋИЦЕ” У ИО ЗАЛУГ

У уторак 28.5.2024. године су ученици трећег разреда наше школе обрадовали своје другаре из Основне школе “Владимир Перић Валтер” , издвојено одељење Залуг својим гостовањем. За ученике ове школе су извели поучну представу “ Јежева кућица” . Након представе, уследило је дружење. Хвала нашим организаторима, учитељу Зорану Дивцу и учитељици Миланки Марић.

Прочитај више